Borba s kilogramima počinje sada!

Xtravaganza je jednosmjerna karta za laganiji život. Naši članovi govore o svojim vlastitim iskustvima s mršavljenjem i o tome koliko je Xtravaganza promijenila njihove živote i svakodnevicu.

PATRICIJA:

patrizia

PRIJE: 84,2 kg, struk: 104 cm POSLIJE: 63,1 kg, struk: 71 cm

”U xtravaganzu sam došla sasvim slučajno, suprug me prijavio na makeover, a kada sam vidjela ostale dvije natjecateljice, nisam ni sanjala da bih mogla pobijediti. Ipak sam krenula ozbiljno od samog početka, vježbala sam svaki dan – kad nisam mogla doći u xtravaganzu, vježbala sam kod kuće, vozila biciklu i šetala ili trčala. Koristila sam xtravaganzine proivode za mršavljenje, zbog kojih su se kilogrami iz dana u dan jednostavno topili. No ono što mi je posebno pomoglo je Mentalni trening. Moje mršavljenje u xtravaganzi poklopilo se s jednim dosta teškim i tužnim periodom mog života pa sam u programima Mentalnog treninga pronašla potrebnu snagu kako bih mogla nastaviti dalje. Moram se zahvaliti svima koji su mi bili podrška: mojoj obitelji, curama iz grupe i mojim zdravstvenim savjetnicama. Svi skupa bili su velika podrška, i oni su, osim mene , naravno, zaslužni za moj uspjeh u xtravaganzi.”

KSENIJA:

ksenija

RIJE: 120, 3 kg, struk: 128 cm POSLIJE: 100,2 kg, struk: 103 cm

”Isprobala sam razne dijete i ne mogu reći da nije bilo rezultata. No kilogrami bi se, zbog povratka na stare navike, uvijek vratili. I ne samo da bi se vratili izgubljeni kilogrami, već bi na njih dobila jos par dodatnih. I bivala sam sve veća i veća.To mi je izazivalo sve veću depresiju, koju sam ublažavala slatkišima. I tako sam se vrtila u začaranom krugu. Zbog toga sam u xtravaganzin program ušla s većom dozom skeptičnosti. Ali rezultati su bili jako brzo vidljivi. Nisu bitni samo izgubljeni kilogrami, nego i povećana kondicija, snaga koja mi se vratila i samopouzdanje koje je iz dana u dan raslo. Da sam bila upornija, rezultati bi bili još bolji. No moj put u xtravaganzi još nije gotov, imam za cilj skinuti još kilograma, zato redovito vježbam i hranim se pravilno, pet puta dnevno jedem manje obroke. Od srca se zahvaljujem našim zdravstvenim savjetnicama što su imale povjerenja u nas i što su nas tjerale i bodrile. Hvala i Maji i Patriciji, koje su mi od konkurentica na početku programa postale vrlo dobre prijateljice.”

MAJA:

maja

PRIJE:    110, 4 kg, struk: 118 cm                          POSLIJE:    84,0 kg, struk: 86 cm

”Kada sam na proljeće odlučila krenuti u konačni obračun s nakupljenom ”zimnicom”, nisam mislila da će borba biti toliko jednostavna, poticajna i pozitivna. Početni plan bio je paziti na prehranu, kretati se više i kroz koju godinu patnje postići željeno. A onda sam vidjela oglas za xtravaganzu i pomislila: Što mogu izgubiti? Kile, nadam se. Program prehrane, treninga i edukacije sve je to ubrzao i dao mi ogroman ”vritnjak naprvo”. 85 dana zamjenske prehrane prošlo mi je bez ijednog trenutka želje za ”normalnom” hranom, a bočica vode i dalje je neizbježni sadržaj torbe. Žao mi je da nisam snimila prvi trening jer bih se danas smijala kao luda: iako sam i prije voljela hodati, 10-minutno ”šetanje” pokretnom trakom činilo se beskonačno, no s vremenom je postalo 30-minutno brzo ”planinarenje”.  Mentalni trening mi je pomogao da uvidim koje su to osobe i situacije zbog kojih sam tražila utjehu u hrani i da nađem načina da umanjim njihov utjecaj. A kada sam iz tjedna u tjedan imala u ormaru sve više odjeće koja ”visi” …shopping je morao pasti!”

Pogledajte izvrsne rezultate naših članica iz tjedna u tjedan:
LINK 1 1. travnja 2013. g.
LINK 2 14. travnja 2013. g.
LINK 3 4. svibnja 2013.g.
LINK 4 26. svibnja 2013. g.
LINK 5 9. lipnja 2013. g
LINK 6 29. lipnja 2013. g.- finale
LINK 7 13. rujna 2013. – makeover