O xtravaganzi

Xtravaganza od 2002. g. ima vodeću ulogu u mršavljenju. Danas imamo preko 200 xtravaganza jedinica u Skandinaviji, Hrvatskoj, Velikoj Britanjiji i u Kini.

Xtravaganza je osnovana 2002.g, to je švedska tvrtka koja se bavi mršavljenjem i zdravim životom. Danas imamo prepoznatljiv, dobro uhodan kocept mršavljenja koji je jako velikom broju ljudi pomogao da uspješno dođu do laganije težine. Xtravaganza posluje kao franšizni koncept te imamo uspješne korisnike franšize u cijeloj Skandinaviji, Hrvatskoj, V. Britaniji i Kini. Kao krovna franšiza Xtravaganza ima cijeli niz centralnih funkcija kao što su razvoj koncepta, marketing, nabava te financije.

Obavljamo također i dio važnih operativnih funkcija, kao što je podrška korisnicima franšize, podrška našim zdravstvenim savjetnicima i cijeloj mreži stručnjaka koji nam pomažu oko bitnih pitanja vezanih za program mršavljenja. Također, organiziramo i edukacije koje su važan dio naše franšize. U centralnom uredu Xtravaganze danas radi desetak djelatnika s različitim zadacima.

Pitanja & Odgovori

Mnogi sanjaju o tome da skinu višak kilograma – mnogi i uspiju. Danas na tržištu postoji velik broj subjekata koji nude mršavljenje, a skoro svatko od njih nudi različitu metodu. Kako biste što jednostavnije shvatili kako Xtravaganza radi, sastavili smo listu pitanja i odgovora. Ne pronađete li odgovor na Vaša pitanja, ili  jednostavno želite saznati nešto više, kontaktirajte Vama najbližu Xtravaganza jedinicu kako biste dobili više informacija.

Cijene ovise o programu kojega odaberete. U različitim centrima mogu biti prisutne razlike u cijenama. Cijene se kreću od 399 do 599 kn mjesečno, ovisno o uslugama koje su uključene.
Program mršavljenja sastoji se od individualnih sastanaka s osobnim zdravstvenim savjetnikom te od grupnih sastanaka i traje od 6 do 24 mjeseca. To je vrijeme koje preporučujemo našim klijentima. To je zbog toga što održivo mršavljenje iziskuje promjenu ponašanja , a za to Vam treba nešto više vremena. Kao naš član, imate mogućnost sami odabrati vrijeme trajanja svog programa mršavljenja.
Da, većina naših članova na našim programima postignu i održavaju željenu kilažu.
Zamjenski obroci, tzv. VLCD-i ( very low calorie diet ), mogu biti dio programa mršavljenja, a to ovisi o tome koji program odaberete. Xtravaganzini VLCD proizvodi se prema smjernicama HZZJZ ne bi trebali koristiti dulje od tri tjedna bez da ste se konzultirali sa svojim liječnikom.
U fazi mršavljenja, nisko intenzivni treninzi kao npr. šetnje mogu biti dobar način za započeti s mršavljenjem. Radost kretanja je važan alat kojim se pokreće cirkulacija i sagorijevanje masnoća. Svakom članu zdravstveni savjetnik pristupa pojedinačno, a preporuke za trening razlikuju se od osobe do osobe, uzimajući u obzir sposobnosti i razinu kondicije svakog pojedinačnog člana.
Da, svi naši zamjenski obroci su odobreni od strane švedskog Livsmedelsverketa te su prijavljenji u ministarstvu zdravstva i zadovoljavaju sve europske norme kao zamjenska hrana za redukciju tjelesne težine.
Xtravaganza je program mršavljenja koji pomaže ljudima da dođu do željene zdravije i uravnotežene težine te da je i održe.
U Xtravaganzi svaka mušterija ima podršku svog zdravstvenog savjetnika koji također pomaže u radu s mentalnim treningom. Kod nas se sagledava cjelokupna slika: prehrana, fizička aktivnost te mentalni trening. Gledamo dugoročno, kako biste nakon skidanja kilograma imali mogućniost zadržati postignutu težinu.
Xtravaganza ima otprilike 200 jedinica, naši zdravstveni savjetnici su od 2002.g. pomogli više od 200.000 osoba da riješe svoj problem prekomjerne težine. Xtravaganza danas posluje u cijeloj Skandinaviji, Hrvatskoj, Velikoj Britaniji i u Kini.
Mentalni trening je sustavno mijenjanje navika uz pomoć snage misli. Bitni dijelovi su motivacija, izdržljivost, samouvjerenost, usredotočenost na cilj te opuštanje.
Xtravaganzin mentalni trening je sustavno vježbanje misli, osjećaja i ponašanja kako bi se postigla ravnoteža. Uz pomoć kognitivnih vježbi te alternativnih prirodnih stanja svijesti postižu se optimalni uvjeti za promjenu ponašanja. Trening slijedi dobro isprobanu metodu koja proizlazi iz xtravaganzina četiri dijela te traje minimalno godinu dana kako bi se postigla održiva uravnotežena težina.
Xtravaganza svoj program mršavljenja gradi na četiri dijela: Misli! Uživaj! Jedi! Vježbaj!

Xtravaganza - jednostavan put do uspjeha!

Mi Vam dajemo sve alate koji su Vam potrebni kako biste ispisali svoju priču o uspjehu!

Odnosi s javnošću

Vill du komma i kontakt med xtravaganzas presstjänst, kontakta:
Anna Skepphammer, Marknadsansvarig Tel: 0707-35 29 23 anna.skepphammer@xtravaganza.se

Postani poduzetnik

Xtravaganzini programi mršavljenja daju rezultate i Vašim klijentima i Vašoj tvrtci.

Nudimo Vam mogućnost da u svoju ponudu uključite mršavljenje na jedan isplativ i efikasan način. Mnoge su prednosti suradnje s poznatim i dobro uhodanim brendom. Xtraganza je vodeća skandinavska tvrtka  za mršavljenje od svog osnutka 2002. godine.

Pružamo Vam potpunu podršku što se tiče edukacija, razvoja koncepta, proizvoda, marketinga i usluga. Pomažemo Vam da uspijete s našim poslovnim modelom te da svojim klijentima pružite preduvjete kako bi postigli željene rezultate.

Ako ste zainteresirani za franšizu te želite saznati više, kontaktirajte Tonyja Šikića,

e-mail: tony.sikic@xtravaganza.hr / mob: +385 91 7981 555.