Pitanja & Odgovori

Cijene ovise o programu kojega odaberete. U različitim centrima mogu biti prisutne razlike u cijenama. Cijene se kreću od 399 do 599 kn mjesečno, ovisno o uslugama koje su uključene.
Program mršavljenja sastoji se od individualnih sastanaka s osobnim zdravstvenim savjetnikom te od grupnih sastanaka i traje od 6 do 24 mjeseca. To je vrijeme koje preporučujemo našim klijentima. To je zbog toga što održivo mršavljenje iziskuje promjenu ponašanja , a za to Vam treba nešto više vremena. Kao naš član, imate mogućnost sami odabrati vrijeme trajanja svog programa mršavljenja.
Da, većina naših članova na našim programima postignu i održavaju željenu kilažu.
Zamjenski obroci, tzv. VLCD-i ( very low calorie diet ), mogu biti dio programa mršavljenja, a to ovisi o tome koji program odaberete. Xtravaganzini VLCD proizvodi se prema smjernicama HZZJZ ne bi trebali koristiti dulje od tri tjedna bez da ste se konzultirali sa svojim liječnikom.
U fazi mršavljenja, nisko intenzivni treninzi kao npr. šetnje mogu biti dobar način za započeti s mršavljenjem. Radost kretanja je važan alat kojim se pokreće cirkulacija i sagorijevanje masnoća. Svakom članu zdravstveni savjetnik pristupa pojedinačno, a preporuke za trening razlikuju se od osobe do osobe, uzimajući u obzir sposobnosti i razinu kondicije svakog pojedinačnog člana.
Da, svi naši zamjenski obroci su odobreni od strane švedskog Livsmedelsverketa te su prijavljenji u ministarstvu zdravstva i zadovoljavaju sve europske norme kao zamjenska hrana za redukciju tjelesne težine.
Xtravaganza je program mršavljenja koji pomaže ljudima da dođu do željene zdravije i uravnotežene težine te da je i održe.
U Xtravaganzi svaka mušterija ima podršku svog zdravstvenog savjetnika koji također pomaže u radu s mentalnim treningom. Kod nas se sagledava cjelokupna slika: prehrana, fizička aktivnost te mentalni trening. Gledamo dugoročno, kako biste nakon skidanja kilograma imali mogućniost zadržati postignutu težinu.
Xtravaganza ima otprilike 200 jedinica, naši zdravstveni savjetnici su od 2002.g. pomogli više od 200.000 osoba da riješe svoj problem prekomjerne težine. Xtravaganza danas posluje u cijeloj Skandinaviji, Hrvatskoj, Velikoj Britaniji i u Kini.
Mentalni trening je sustavno mijenjanje navika uz pomoć snage misli. Bitni dijelovi su motivacija, izdržljivost, samouvjerenost, usredotočenost na cilj te opuštanje.
Xtravaganzin mentalni trening je sustavno vježbanje misli, osjećaja i ponašanja kako bi se postigla ravnoteža. Uz pomoć kognitivnih vježbi te alternativnih prirodnih stanja svijesti postižu se optimalni uvjeti za promjenu ponašanja. Trening slijedi dobro isprobanu metodu koja proizlazi iz xtravaganzina četiri dijela te traje minimalno godinu dana kako bi se postigla održiva uravnotežena težina.
Xtravaganza svoj program mršavljenja gradi na četiri dijela: Misli! Uživaj! Jedi! Vježbaj!