Ovo je Vaš novi početak!

Naša četiri dijela programa dat će Vam ”vjetar u leđa” na putu prema Vašem novom životu. Mi nudimo jedan brz i jednostavan način mršavljenja – i s našim mentalnim treningom garantiramo dugoročno zadržavanje postignutih rezultata.

Jedi!

Uživaj!

Predočite si osjećaj harmonije u tijelu kad ste potpuno opušteni. Ili osjećaj čiste i iskrene sreće kad spontano prasnete u smijeh. To nazivamo uživanje. Uživanje Vam daje životnu energiju i ono je hrana za tijelo i um.Ono Vas stimulira, jača i uravnotežuje. Mi Vam pomažemo pronaći vrijeme za uživanje, opuštanje i veselje u svakodnevici. To Vam daje snagu i motivaciju kako biste se fokusirali na ono što je bitno u životu.

Misli!

Zamislite kako se budite ujutro i osjećate kako je ovo najbolji dan u Vašem životu. Odmorni ste i naspavani, osjećate da je jutarnje svjetlo toplije nego inače i cijelo Vam tijelo vibrira od energije. Spremni ste za sve!

Ne biste li željeli da svi dani započnu tako? Naš mentalni trening ima upravo ovakav efekt. Radimo na pozitivnim slikama cilja, na samopouzdanju, motivaciji i koncentraciji. Dajemo Vam sve ključeve koje trebate kako biste otključali svu snagu svojih misli.

Vježbaj!

Mi smatramo da je dobro kretati se. Isto tako, smatramo kako kretanje treba biti zabavno. Čemu inače svrha? Naposlijetku, zabavan trening puno je lakše pretvoriti u dobru naviku.

Kod nas možete izabrati vrstu treninga koja Vam najviše odgovara. Naši zdravstveni savjetnici imaju veliko iskustvo i prate Vas i savjetuju na cijelom putu mršavljenja. Zajedno idemo velikim koracima naprijed prema Vašem novom, aktivnom životu.

Coaching od početka do kraja!

U Xtravaganzi smo fokusirani na osobni kontakt sa zdravstvenim savjetnikom. Zadatak zdravstvenog savjetnika jest da Vas usmjerava, potiče, inspirira i bude podrška od samog početka pa sve do kraja programa. U zdravstvenom savjetniku pronaći ćete osobnog trenera, savjetnika o prehrani i prijatelja na kojeg se uvijek možete osloniti. Zajedno s Vama, savjetnik će raditi na četiri Xtravaganzina dijela: Misli, Uživaj, Jedi i Vježbaj, a sve s ciljem kako biste postigli dugoročno održive rezultate.

Naši zdravstveni savjetnici su vrlo angažirani u svom poslu, imaju velik interes za ljude i socijalno su vrlo kompetentni. Zadovoljni su sa sobom, sigurni su i zadovoljni svojim stilom života. Suosjećaju s Vama i imaju razumijevanja za Vaše probleme, a to je vrlo bitno jer rade s ljudima s različitim uzrocima prekomjerne težine. Bitno je da slušaju i razumiju potrebe svake osobe jer oni su tu da Vas inspiriraju i ojačaju te da Vas usmjere prema ciljevima koje ste sami odabrali.

Savjetnici imaju osnove znanja vezane za prehranu, fizičku aktivnost i mentalni trening te su često i sami imali iskustva sa mršavljenjem.

Pronađite najbližu xtravaganzu.

U Hrvatskoj imamo centre u Rijeci, Poreču, Dubrovniku, Zagrebu, Varaždinu i Šibeniku.

Karta xtravaganza Pronađite najbližu xtravaganzu.